HSC - ALPPIKOULU 5 etsii uusia pelaajia

Laji on alppihiihto, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja U12-U16. Joukkueeseen kuuluu 15 jäsentä ja kalenterissa on 12 tulevaa treeniä tai peliä.

Hei sinä 11-19-vuotias laskettelusta pitävä nuori, tule mukaamme harrastamaan alppihiihtoa!

Helsinki Ski Clubin Alppikoulu 5 on harrastajaryhmä, joka harjoittelee talvisin 3 kertaa viikossa Vihti Ski Centerissä sekä muutamilla leireillä kauden aikana. Ryhmän laskijat voivat osallistua oman seuran ja alueen kilpailuihin, tai harjoittelevat ihan ilman kilpailullisia tavoitteita.

Lisätietoja seuraan ja ryhmään liittymisestä osoitteessa www.helsinkiskiclub.fi

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 7 tuntia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.